ニュース&イベントNews & event

5th International Forum on Blast Injury Countermeasures (IFBIC 2020)

2020年2月21日

Considering the current situation of the coronavirus outbreak, the Organizing Committee has decided to postpone the IFBIC 2020. We are sorry to come to this conclusion but hope your understanding. The new schedule will be announced as soon as possible. (2020.2.21. updated)
——————————————————————————————————————————————————

防衛医科大学校病院 防衛医学研究センター English